PvdA Heumen zet in op verjonging met drie twintigers op verkiesbare plaatsen (top-5)!

Door Marij Delissen op 21 februari 2018

Maak kennis met onze jonge toppers – de enige jongeren (-30) die op een verkiesbare plaats staan bij alle politieke partijen in Heumen (gebaseerd op de top-5 bij alle partijen of gekeken naar het huidig zetelaantal van alle partijen):

Op plaats 2 staat Joep Witsiers (24) al vier jaar in de gemeenteraad dus jong en ervaren. Posities 4 en 5 worden ingevuld door nieuwe talenten Theo Müller-Königkrämer (28) en Kristiaan Laumen (26).

Geef hen uw stem op 21 maart!

Lees hieronder meer over hen:


2. Joep Witsiers

Ik ben geboren in Nijmegen, maar opgegroeid in Malden. Al op de basisschool vond ik het leuk om samen met anderen mooie plannen te bedenken en uit te voeren, toen in de kinderraad, nu in de gemeenteraad van Heumen. Daarnaast werk ik met heel veel plezier als docent geschiedenis op een middelbare school in Nijmegen.

De afgelopen vier jaar heb ik mij in de Heumense gemeenteraad ingezet voor een mooiere, gezelligere en duurzamere gemeente. Samen hebben we veel bereikt. In de komende periode wil ik verder werken aan een gemeente waar plek is voor iedereen. Van jong tot oud, iedereen moet zich thuis kunnen voelen in onze mooie gemeente. Samen kunnen we dat bereiken!


4. Theo Müller-Königkrämer

In 1989 ben ik geboren in Gorinchem en na mijn studies in Nijmegen zijn we in het mooie Malden terechtgekomen, waar ik woon met mijn vrouw Chantal en onze kinderen. In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij een mediabedrijf voor vaktijdschriften in Nijmegen. We voelen ons echt thuis in Malden.

De PvdA is voor mij geen oude partij met holle frasen, maar voor een partij met het krachtige idee van sociaaldemocratie: gelijke en duurzame kansen voor arm of rijk, oud of jong, volgzaam of wilskrachtig. Met mijn jonge enthousiasme wil ik daar aan bijdragen binnen realistische kaders in Heumen. U kunt op mij rekenen en ik reken op u omdat SamenWerkt!


5. Kristiaan Laumen

Al mijn hele leven woon ik in Malden. Een prachtige omgeving om in te wonen, recreëren en je thuis te voelen. Ik werk bij een gemeentelijke overheid. Daar adviseer ik over de woningbouw en aanleg van infrastructuur. Twee thema’s die ook in Heumen spelen. Naast mijn werk sport ik veel en geniet ik van de Maldense natuur.

Samen maken we de gemeente Heumen nog vitaler door in te zetten op goede voorzieningen, het versterken van de lokale werkgelegenheid en voldoende woningen voor jong tot oud. Ik ga voor een Heumen dat klaar is voor de toekomst. Een waarin duurzaamheid centraal staat. Doet u mee! Stem dan 21 maart op de PvdA.

Marij Delissen

Marij Delissen

Marij is bureauhoofd communicatie bij de gemeente Nijmegen. Vanuit het bestuur is ze actief betrokken bij de programmacommissie voor de verkiezingen van 2018.

Meer over Marij Delissen