3 oktober 2016

Loket Duurzaam Wonen Plus van de gemeente start 10 oktober 2016

Via www.pvdagroenlinksheumen.nl:

Vanaf maandag 10 oktober gaat in Heumen het Loket Duurzaam Wonen Plus van start. Het loket gaat huiseigenaren helpen om hun woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Inwoners kunnen er telefonisch en via e-mail terecht voor advies. Daarnaast houdt het loket iedere donderdagochtend spreekuur in het gemeentehuis in Malden.

Het loket is een aanspreekpunt voor informatie over het verduurzamen van uw eigen huis, zoals het aanschaffen van zonnepanelen of het isoleren van uw woning. Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Nieuwe landelijke subsidie isolatie koophuis

Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont? Dan kunt u sinds 15 september 2016 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw huis. Van de kosten kunt u tot 20% terugkrijgen. Ook een Vereniging van Eigenaren (VVE) kan subsidie krijgen. Het Loket Duurzaam Wonen Plus geeft u gratis advies over deze én andere regelingen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u advies inwinnen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met het loket via 06-55202165 of 06-11495005. Bij geen gehoor of in gesprek kunt u een mailtje sturen naar info@duurzaamwonenplus.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Wilt u een afspraak maken voor het spreekuur op de donderdagochtend? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 024.

Meer informatie vindt u op de website www.duurzaamwonenplus.nl.