Vice-voorzitter van het bestuur, lid raadscommissie Sociale leefomgeving, commissievoorzitter

Joep Witsiers

Jeugdzorg, Onderwijs en scholen, lokale omroep, erfgoed, woningbouw, Overasselt.
Joep Witsiers

Over Joep Witsiers

Ik ben geboren in Nijmegen, maar opgegroeid in Malden. Al op de basisschool vond ik het leuk om samen met anderen mooie plannen te bedenken en uit te voeren, toen in de kinderraad, nu in de gemeenteraad van Heumen. Daarnaast werk ik met heel veel plezier als docent geschiedenis op een middelbare school in Nijmegen.

De afgelopen vier jaar heb ik mij in de Heumense gemeenteraad ingezet voor een mooiere, gezelligere en duurzamere gemeente. Samen hebben we veel bereikt. In de komende periode wil ik verder werken aan een gemeente waar plek is voor iedereen. Van jong tot oud, iedereen moet zich thuis kunnen voelen in onze mooie gemeente. Samen kunnen we dat bereiken!

Contactpersoon voor: Jeugdzorg, Onderwijs en scholen, lokale omroep, erfgoed, woningbouw, Overasselt.

In de komende periode wil ik mij sterk gaan maken voor de belangen van jongeren in onze gemeente. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de jongeren van nu en van straks in onze gemeente willen (blijven) wonen en ervoor te zorgen dat zij kansen en letterlijk en figuurlijk ruimte krijgen.

 

Joep na zijn installatie als raadslid op 24 april 2014

 

Tot slot, mocht je vragen of opmerkingen hebben over het jongerenprogramma, het gewone verkiezingsprogramma of de gemeentepolitiek dan kun je die altijd stellen (ook na de verkiezingstijd!). Mail deze naar joep.witsiers@pvdaheumen.nl