Penningmeester van het bestuur, lid raadscommissies Begroting en Fysieke leefomgeving

Toon Janssen

Sportvoorzieningen binnen en buiten, Veldschuur, financiën, economie, ondernemers, veiligheid, Hoogenhof, Jachthuis, Kromora.
Toon Janssen

Over Toon Janssen

Samen met mijn vrouw Irma van de Logt heb ik twee uitwonende kinderen. Ik werkte in de automatisering en ben nu met pensioen. Ik geef nu PC- cursussen, vooral aan ouderen en ben belastinginvuller voor de KBO-leden en particulieren. Verder ben ik actief als voorzitter en trainer/coach voor de Volleybal Club Malden en als toernooiorganisator bij s.v. Juliana ’31 en organiseer ik het scholentoernooi op Koningsdag en het beachvolleybaltoernooi.

De komende vier jaar wil ik me inzetten om iedereen, jong en oud, arm of rijk, op zijn en haar manier te laten deelnemen aan de leefgemeenschap Heumen. Daarvoor is een zorgzaam, sociaal en aandachtig Heumen nodig.

Contactpersoon voor: Sportvoorzieningen binnen en buiten, Veldschuur, financiën, economie, ondernemers, veiligheid, Hoogenhof, Jachthuis, Kromora.


Uitgebreid profiel:

Voorstellen
Toon Janssen, geboren in 1951 in Wijchen, ben getrouwd met Irma van de Logt en heb twee kinderen, Freek en Roos. Samen met Irma woon ik sinds 1981 aan de Kerkweg te Malden. De kinderen wonen intussen zelfstandig in Nijmegen en Amsterdam/Londen.
De maatschappelijke carrière van mij heeft zich meer dan 30 jaar afgespeeld in de automatisering/ICT bij diverse bedrijven. Daarna heb ik mij 5 jaar ingezet voor re-integratie van werkzoekende bij TalentPlus en Werk voor Elkaar. Op dit moment ben ik als ZZP-er werkzaam als adviseur in de automatisering en geef ik PC cursussen aan vooral de wat oudere generatie(s). Ook zet ik me in als vrijwilliger op het gebied van sport bij Volleybal Club Malden en sv Juliana ’31. Mijn hobby’s zijn volleybal en genealogie.

Motivatie
Vanaf mijn middelbare schooltijd ben ik al politiek geïnteresseerd, maar pas de laatste paar jaren ook daadwerkelijk actief. Voor mij geldt dat diegene, die om welke reden dan ook niet op eigen kracht binnen onze maatschappij hun plaatsje kunnen vinden, daar waar nodig een steuntje in de rug krijgen. Iedereen moet in meer of mindere mate mee kunnen genieten van de weelde die we binnen ons landje en specifiek in onze gemeente Heumen hebben.
Ook vind ik dat de randvoorwaarden voor een gezond leven verbeterd moeten worden. Dat wil zeggen dat we de natuur in onze omgeving moeten koesteren, alternatieve energiebronnen stimuleren en voorzieningen voor lichaamsbeweging moeten ondersteunen.