Reactie PvdA Heumen op afbreken coalitiebesprekingen

Door Theo Müller-Königkrämer op 27 april 2022

De PvdA Heumen betreurt het dat de coalitieonderhandelingen voor een nieuw college in de gemeente Heumen zijn afgebroken. DGH en de VVD hebben besloten om niet verder te praten met de PvdA. De Partij van de Arbeid gaat voor een sterk en sociaal Heumen, en daar hoort een inclusieve samenleving en een sterk sociaal domein bij.

DGH en de VVD enerzijds en de PvdA anderzijds staan ver uit elkaar als het om het sociaal domein gaat. Langzamerhand werd steeds meer duidelijk dat DGH en VVD eigenlijk willen bezuinigen op het sociaal domein. De PvdA wilde verder in gesprek om constructief te kijken naar verbeteringen in het sociaal domein, zonder te bezuinigen. Dat bleek helaas voor de andere partijen een brug te ver.

De PvdA gaat nu met frisse moed in de oppositie aan de slag voor gelijke kansen en dus voor een sterk en sociaal Heumen.

Theo Müller-Königkrämer

Theo Müller-Königkrämer

Mijn naam is Theo Müller-Königkrämer, ik ben 34 jaar en woon met mijn gezin in de Molenwijk Malden. In het dagelijks leven ben ik accountmanager/commercieel manager bij een mediabedrijf in Nijmegen. De PvdA is voor mij geen oude partij met holle frasen, maar voor een partij met een krachtig idee: solidariteit en gelijke en duurzame

Meer over Theo Müller-Königkrämer