Vragen naar aanleiding van intentieovereenkomst welzijnswerk

Door Kristiaan Laumen op 8 februari 2023

Het college ondertekende onlangs een intentieovereenkomst met welzijnsorganisatie Synthese, om ‘vanuit één algehele visie een samenhangend welzijnsaanbod’ te laten ontstaan voor alle inwoners. Hiermee komt volgens het college een einde aan het versnipperde aanbod.

De PvdA-fractie heeft hierover vragen gesteld. Wij zijn benieuwd op welke manier gebruikers bij het welzijnswerk betrokken worden en bij de keuze voor Synthese. Ook willen we weten of er met andere partijen gesproken is om het welzijnswerk te kunnen uitvoeren. Verder zijn we benieuwd welke welzijnstaken nog meer bij Synthese ondergebracht gaan worden en willen we weten hoe de raad betrokken wordt bij verdere plannen voor het welzijnswerk in de gemeente Heumen.

Lees de raadsvragen (en binnenkort de beantwoording) hier.

 

Kristiaan Laumen

Kristiaan Laumen

Al mijn hele leven woon ik in de gemeente Heumen. Een prachtige omgeving om in te wonen, recreëren en je thuis te voelen. Ik werk bij een gemeentelijke overheid. Naast mijn werk sport ik veel en geniet ik van de Heumense natuur. Samen maken we de gemeente Heumen nog vitaler door in te zetten op

Meer over Kristiaan Laumen