Winst voor PvdA Heumen!

Door Theo Müller-Königkrämer op 21 maart 2022

Reactie van onze lijsttrekker Theo Müller-Königkrämer op de verkiezingsuitslag:

Afgelopen week waren de gemeenteraadsverkiezingen. En we hebben het goed gedaan: de PvdA is gegroeid naar twee zetels! We hebben, ondanks een lagere opkomst, 181 stemmen meer gekregen! Heel veel dank voor uw stem!

In de gemeente Heumen hebben we het relatief ook goed gedaan. Landelijk is de PvdA met 0,4 procentpunt gegroeid. In Gelderland was dit 0,6. En in Heumen zijn we met 2,6 gegroeid! Ook in naburige gemeenten Berg en Dal, Nijmegen en Lingewaard heeft de PvdA een zetel winst geboekt. In Mook wist de sterke PvdA-fractie haar zetels te behouden.

Inmiddels zijn de definitieve uitslagen voor de gemeente Heumen vastgesteld: https://www.heumen.nl/uitslag-verkiezingen

Voor ons is de uitslag, na heel hard werken, een bevestiging dat de PvdA gezien wordt en dat we ergens voor staan. We staan voor gelijke kansen! We krijgen hier energie van ons ons geluid krachtig neer te kunnen zetten in de gemeenteraad!

Met twee zetels zijn we een partij die meedoet in Heumen en het verschil kan uitmaken. Als PvdA feliciteren wij DGH die met afstand de grootste is geworden en nieuwkomer De Kiezersclub die een zetel heeft gewonnen. Voor nu denken wij dat het goed is dat DGH aan zet is. PvdA Heumen staat er voor open om mee te denken en mee te doen.

Theo Müller-Königkrämer

Theo Müller-Königkrämer

Mijn naam is Theo Müller-Königkrämer, ik ben 34 jaar en woon met mijn gezin in de Molenwijk Malden. In het dagelijks leven ben ik accountmanager/commercieel manager bij een mediabedrijf in Nijmegen. De PvdA is voor mij geen oude partij met holle frasen, maar voor een partij met een krachtig idee: solidariteit en gelijke en duurzame

Meer over Theo Müller-Königkrämer