Conferentie over woningbouw in Heumen

Door Toon Janssen op 6 februari 2020

Op dinsdag 18 februari 2020 om 20.00 uur houdt de PvdA Heumen een woonconferentie over woningbouw in de gemeente Heumen.
In Maldensteijn (Kerkplein 8 in Malden) gaan wij in gesprek over het voorstel dat burgemeester en wethouders op 20 februari voorleggen aan de gemeenteraad.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden als spreker. Tijdens het eerste deel van het programma krijgen zij de ruimte om hun visie op het woonbeleid uit een te zetten. Na de pauze worden aan één van de thematafels onderwerpen besproken als:

  • vitaliteit van de kernen
  • huisvesting voor ouderen en jongere
  • inbreiden of uitbreiden.

De PvdA Heumen hoopt op veel meningen want de formele inspraak op het voorstel van burgemeester en wethouders is zeer beperkt.

Sprekers kunnen zich aanmelden bij de fractiesecretaris via [email protected].

De spreektijd wordt eerlijk over de sprekers verdeeld.

Kom ook en laat uw mening horen over dit uiterst belangrijke onderwerp voor onze gemeente!

Toon Janssen

Toon Janssen

Samen met mijn vrouw Irma van de Logt heb ik twee uitwonende kinderen. Ik werkte in de automatisering en ben nu met pensioen. Ik geef nu PC- cursussen, vooral aan ouderen en ben belastinginvuller voor de KBO-leden en particulieren. Verder ben ik actief als voorzitter en trainer/coach voor de Volleybal Club Malden en als toernooiorganisator

Meer over Toon Janssen