Leden PvdA Heumen akkoord met coalitieakkoord

Door Theo Müller-Königkrämer op 19 juni 2020

Een grote meerderheid van de leden van PvdA Heumen gaat via een digitale ledenraadpleging akkoord met het nieuwe coalitieakkoord voor het dagelijks bestuur van Gemeente Heumen. Wij zijn er trots op een ledenpartij te zijn!

De titel van het coalitieakkoord is ‘Een plek voor iedereen‘. Op donderdagavond is het coalitieakkoord officieel gepresenteerd.

Maandag 15 juni is Ans Stunnenberg door de fractie voorgedragen als kandidaat-wethouder. Joep Witsiers zal haar opvolgen in de gemeenteraad. We wensen hen heel veel succes! De installatie, beëdiging en benoeming staat gepland voor de raadsvergadering van donderdagavond 25 juni.

PvdA Heumen kijkt uit naar de samenwerking met de VVD, het CDA en D66 om samen een bijdrage te leveren aan een sterk bestuur in Heumen.

Het coalitieakkoord en meer informatie vindt u hier: https://www.heumen.nl/nieuwe-coalitie-gemeente-heumen

 

Theo Müller-Königkrämer

Theo Müller-Königkrämer

Mijn naam is Theo Müller-Königkrämer, ik ben 34 jaar en woon met mijn gezin in de Molenwijk Malden. In het dagelijks leven ben ik accountmanager/commercieel manager bij een mediabedrijf in Nijmegen. De PvdA is voor mij geen oude partij met holle frasen, maar voor een partij met een krachtig idee: solidariteit en gelijke en duurzame

Meer over Theo Müller-Königkrämer