Door Theo Müller-Königkrämer op 11 november 2020

Update aanvalsplan woningbouw starters en jongeren

De wethouder heeft gehoor gegeven aan de PvdA-motie “aanvalsplan woningbouw starters en jongeren”. Het college kondigde in een commissievergadering aan met een voorstel te komen om ten minste 10 tiny houses te gaan bouwen bij Rijksweg 216-218 (het “Vloet-terrein”). Omdat de gemeente eigenaar is van deze grond, zouden de woningen in de tweede helft van 2021 gerealiseerd kunnen worden. We zijn enthousiast over dit plan en vinden het heel fijn dat dit op korte termijn gerealiseerd kan worden!

Boterdijk
Het kavel aan de Boterdijk in Malden wordt verkocht. Het is enorm jammer dat hier helaas niet voor de doelgroep gebouwd kan worden. Daarom hebben we samen met het CDA een motie ingediend om na de verkoop van het kavel minimaal 150.000 euro in te reserveren voor een volgend woningbouw project ten behoeve van starters, jongeren en ouderen. Deze motie is aangenomen!

Theo Müller-Königkrämer

Theo Müller-Königkrämer

Mijn naam is Theo Müller-Königkrämer, ik ben 34 jaar en woon met mijn gezin in de Molenwijk Malden. In het dagelijks leven ben ik accountmanager/commercieel manager bij een mediabedrijf in Nijmegen. De PvdA is voor mij geen oude partij met holle frasen, maar voor een partij met een krachtig idee: solidariteit en gelijke en duurzame

Meer over Theo Müller-Königkrämer