Duurzame energie en windmolens

Door Ans Stunnenberg op 31 januari 2020

Gisterenavond sprak de gemeenteraad over duurzame energie en windmolens. PvdA Heumen wil eerst kijken naar energie uit zon en water. En als er dan nog windmolens nodig zijn, niet hoger dan 150 meter (tiphoogte). Wij veranderden dit standpunt ten opzichte van twee weken geleden niet. Hiervoor was gisteren samen met DGH en de VVD een minimale meerderheid.

Wij zijn voor het opwekken van duurzame energie en vinden dat er wat moet gebeuren. Maar wij zijn ook voor draagvlak zoals we in de verkiezingscampagne in 2018 gezegd hebben. Daarom zijn we blij met deze uitkomst. Het college van burgemeester en wethouders kan wat ons betreft nu aan de slag!

Ans Stunnenberg

Ans Stunnenberg

Ans was in de periode 2020-2022 wethouder sociale zaken. Portefeuilles: Sociale zaken (Werk en inkomen, participatie, statushouders en inburgering, armoede beleid) Zorg en welzijn (WMO, Jeugd, Beschermd wonen en maatschappelijke opvang). Ik ben Ans Stunnenberg, getrouwd met Leo. Politiek ben ik actief sinds 2008. Eerst als fractievolger en commissielid. Daarna ruim 9 jaar raadslid en

Meer over Ans Stunnenberg